Søg titler, forfatter m.v.her: 
Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift
Tidsskrift for Pædagogisk Psykologi - Blå serie
HELE NUMRE » BLÅ SERIE » Nr. B34 Når forældre søger hjælp
 
Nr.B34 Når forældre søger hjælp Pris: 120,00 DKK

Hver dag sender forældre deres børn i skole i tillid til, at skolen er et godt sted for børnene at være og et godt sted for børnene at lære. Hver dag taler rådgiverne i Forældrerådgivningen med forældre, som af den ene eller den anden årsag oplever, at deres barns skolegang ikke fungerer.
Børnenes problemer er mangeartede, og årsagerne til problemerne kan både ligge i hjemmet og på skolen, men kendetegnene for de mange henvendelser til Forældrerådgivningen er, at kommunikationen mellem skole og hjem er afgørende for, at få løst de problemer, som barnet er i.
Det er med stor glæde, at vi med denne udgivelse skaber et godt fundament af viden om problemstillinger i arbejdet med børn i problemer. Et fundament som giver et godt afsæt for, at vi sammen kan udvikle god praksis, så flere børn og forældre oplever god sagsbehandling, når børnenes problemer skal løses.
Jeg håber på, at vi med denne udgivelse kan inspirere skolerne til at udvikle gode metoder til samarbejde med forældre i udsatte positioner gennem samarbejdet med PPR og andre eksperter.

Mette Wig Hågensen, landsformand for Skole og ForældreLæs engelske abstracts >>>

Free download B34  - Omslag >>>
Free download B34  - Indhold >>>   

Bestil B34 i papirversion:

Kontakt Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift

Har du spørgsmål vedrørende Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift er du altid velkommen til at ringe til Salgsafdelingen: telefon 45 46 00 50,
eller at skrive til os >>>
NYHED! "PPR i beredskab"
"Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift" har udgivet et temanummer, der giver overvejelser og beskrivelser af de tendenser, udfordringer, dilemmaer, muligheder og ideer til konkrete strategier og veje for PPRs fremtid. 
Se mere om dette nummer
Forlaget Skolepsykologi, C/o Pædagogisk Psykologisk Forening | Stockholmsgade 27 | 2100 København Ø | Tlf.: +45 24785300 | Salg tlf.: +45 45460050